Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Proč si nová vláda v Polsku bere dohled nad médii.

Média mají velký vliv. Dokáží i z komára udělat velblouda. Udělat z ničeho senzaci. Naopak z vážné věci, jakým islamizace je, udělají že vlastně o nic nejde, že je všechno v pořádku. Dokáží zatajit i vlnu znásilňování třeba.

Vliv médií je v dnešní době větší než kdy jindy. Naštěstí díky internetu si můžeme zjistit, jak co kde a kdy doopravdy bylo. Například se dá zjistit, co se děje v Polsku. Hned na tomto příkladu je tak krásně vidět, jak nám naše ofiko média vymývají mozek.

Po volbách v Polsku, kde vyhrála silně protievropská strana konzervativců, se stala jedna věc, na které je přesně vidět to, proč tato vítězná politická partaj jako jednu z prvních věcí udělala něco, co by měli udělat všechny vlády. Omezit vliv nekorektních médií, placených penězi daňových poplatníků.

V našich médiích jsme se mohli dozvědět, že po odvolávání lidí z televizí a rozhlasu údajně vyšlo do ulic několik desítek tisíc Poláků, aby demonstrovali proti nové vládě, proti kontroverznímu zákonu, který dává nové vládě pravomoc ovládnout veřejnoprávní média.

Zde fotka jak vypadá demonstrace údajně 50 000 lidí :)

Několik dní před tím nebo po tom, teď přesně nevím, naopak na podporu nové vlády vyšlo do ulic kolem 70 000 lidí. Naše média podávala informaci o 10 000.O jiné demonstraci, kde šlo ulicemi Varšavy až 180 000 lidí, naše média pro změnu radši nevydala ani zmínku. Byla to demonstrace proti imigraci. To video je zcela šokující. Ale víc šokující je naprostý nezájem ofiko médií. Podívejte se na pochod až 180 000 lidí, o kterých naše media mlčela.https://www.youtube.com/watch?v=a7xqwm_c1_kProto se nedivím, že první věc, co nová polská vláda udělala, bylo zestátnit média. Ty média, která tak hnala Poláky k volení proevropské a proimigrační politiky. Naštěstí i přes nepřízeň mainstreamu Poláci rozhodli o změně. Ne, islám v Polsku nechceme, byl jasný vzkaz..Ano, samozřejmě se jedná trošku o návrat do totality, ale kam vedla svoboda médií, které většinou vlastní američané a informují o dobru islámu například. A třeba v Německu se snažili zamlžit události o silvestru v Kolnu, nebo ve Švédsku dva roky tajili podobné útoky, které se odehráli na festivalech. Tak co je lepší? Facebook ničí protimuslimské stránky, ale stránky prosazující právo šária klidně nechá? Tak co je lepší? Je to demokratické?Jsme tu, protože je ohrožena svoboda médií, je ohrožená demokracie. Média jsou důležitá pojistka demokracie, prohlásil organizátor protestů proti současné vládě Maciej Kijowski. Ano, je ohrožena demokracie, protože média nyní budou vysílat více vlastenecké pořady? Je ohrožena demokracie, protože v televizi už nebude vymývání mozku ve jménu Evropské Unie. Že už v televizi v Polsku neuvidíme ty blbosti o syrských doktorech a inženýrech?Vcelku zajímavé je i počínání EU nad touto událostí :). Chtějí Polsko potrestat, protože je tam nová vláda, co jim nezobe zrní z ruky. A jak víme, kdo má jiný názor, ten musí být potrestán. Je to stejná situace jako před pár lety v Rakousku, kde vyhráli Svobodní Jorga Haidera. Jak na tuto novou rakouskou vládu reagovala EU. Vyhlásila sankce na našeho jižního souseda :) Jen kvůli tomu, že tam vyhrál volby někdo jinej, než by se jim líbilo :).Někdo kdo má jiný názor. To jen k tématu jak údajně je ohrožena demokracie v Polsku.

Nebo budu pokračovat. Kampaň o vstupu do EU v České republice. 99,99 % vysílacího času dostali proevropské strany a kampaně pro vstup. Státní peníze samozřejmě dostali jen kampaně propagující vstup do EU. Taky vzpomínáte na tu vtipnou minutku o EU s osobností? Ze 100 lidí asi 98 propagovalo vstup. Náhoda? Nebo média zcela ignorovali osobnosti se špatným názorem. Ta kampaň, budeme jedna velká rodina, budeme se mít rádi, budeme jedna velká evropská rodina. Ale kdo měl opačný názor, prostor v médiích nedostal a finanční podporu od vlády jak by smet. Ale strany chtějící do EU, to bylo stovek miliónů, aby nás přesvědčili.

A co třeba Německo a demokracie a svobodná média v praxi. Jak to, že němečtí redaktoři zakazovali v televizních pořadech zmínky o migrantech.

Televizní redaktoři zakazovali lidem pozvaným do vysílání, aby spojovali kolínské události s uprchlíky. Napsal to v pátek německý list Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ). Citoval přitom kriminologa Christiana Pfeiffera, který v TV pořadu Phoenix-Runde potvrdil: „Televizní redaktoři v rozhovoru před vysíláním dávali pokyn, aby (hosté) v souvislosti s událostmi v Kolíně nemluvili o uprchlících. Jinak bude rozhovor přerušen.“

Z politických důvodů bylo novinářům zakázáno psát o tom, co na vlastní oči viděli. Bylo jim zakázáno psát pravdu. Pravda vylezla ven až po 5 dnech, kdy to už nešlo ututlat. Na facebooku se o tom psalo hned druhý den přitom. Vláda doufala, že to nevyleze ven. Stížnosti veřejnosti na práci médií dosáhly takové intenzity, že veřejnoprávní televize ZDF se bezpříkladně omluvila za pozdní a nepřesné informace o silvestrovském násilí. Že zcela selhala. Ale selhala proč? Proč média mlčela? Protože chtěli? Nebo jim to někdo zakázal? Přesně tomuto chce nová polská vláda zamezit. Je jasné, že média tento lov na ženy ignorovali a snažili se ututlat, protože je to politicky nekorektní informace. Přeci jen média by měla vysílat o těch supr doktorech a ne o násilnících s vízem v kapse.

A co Švédsko, kde policie přes rok tutlala osahávání nezletilých dívek na největším mládežnickém hudebním festivalu We Are Sthm ve Stockholmu. Až nyní o tom informovala tamní média. Deník Dagens Nyheter napsal, že policejní zpráva z loňského léta hovoří o tom, že strážci zákona „věděli o sexuálně motivovaném násilí páchaném skupinami mladých mužů na třináctiletých dívkách“. Skupiny mladých mužů definuje povětšinou jako žadatelé o azyl, kteří do skandinávské země přicestovali bez svých rodičů, nejčastěji z Afghánistánu.

Nechce se mě věřit tomu, že na tomto festivalu nebyl žádný novinář, který by napsal nějaký pěkný článek o chlapcích z Afghoše, jak obohatili tento festival. Policie, úřady i novináři o násilí páchaném přistěhovalci neinformovaly záměrně. Některým obětem bylo teprve 11 let !!!!!!!

Ne, nefandím zestátňování. Ale v tomto nové polské vládě fandím. Chtějí mít média pod kontrolou a opravdu se jim nedivím. Dosadí si politicky korektní lidi, kteří budou vysílat jejich pravdu. Možná budou víc neutrální a nebudou něco zatajovat, jak nám to předvádí naše média. Nebo kolik těch inženýrů ze Sýrie je opravdu inženýrů? Vždyť to bylo na Nově, že utíkají z války a prodali všechno co mají. A jsou to většinou ženy a děti :) :)

http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/tisice-polaku-protestovaly-proti-vlade-ktera-ovladla-verejno/r~bc4e962cb6df11e58d7b0025900fea04/

http://echo24.cz/a/ip9gF/selhali-jsme-zdf-se-omlouva-ze-mlcela-o-sexualnich-utocich

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/391328-nemecti-redaktori-zakazovali-v-televiznich-poradech-zminky-o-migrantech.html

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/391489-kolin-strhl-lavinu-svedska-policie-pres-rok-tutlala-osahavani-nezletilych-divek-na-festivalu.html

Autor: Tomáš Bubenik | středa 17.2.2016 8:19 | karma článku: 23,44 | přečteno: 421x
  • Další články autora

Tomáš Bubenik

Afghánec obohatil spokojenou rodinu ve Vídni.

Imigrantovi se nelíbilo, že rodina vypadala spokojeně a smála se. Právě vyšla z restaurace. To ho rozzuřilo a tak je jen tak bez důvodu pobodal. Teda důvod měl. Ta rodina byla spokojená se svým životem.

19.3.2018 v 8:33 | Karma: 0 | Přečteno: 213x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Neobjektivita České televize spravedlivým slovům Zemana neušla.

Tak a je to tady zas. Neobjektivita naši slavné televize, které platíme poplatky za vymývání mozků. Pravdivá slova na adresu této mediální žumpy byla vyslovena správně a pravdivě, bohužel ale ve špatný okamžik na špatném místě.

16.3.2018 v 8:06 | Karma: 5,05 | Přečteno: 197x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Ondráček je jen obět. Za to může Havel. Proč není komunismus zakázán?

Tak a je to tady zas. Lidi se zbláznili, vyšli do ulic. Proč tam jsou naprosto nechápu. Co se jim nelíbí, to už vůbec nechápu. Jde to úplně mimo mě. Nechápu, nerozumím. Může mě to nějaký demokrat vysvětlit, děkuji.

14.3.2018 v 8:54 | Karma: 4,53 | Přečteno: 180x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Ruska se nebojím, ale za to Turecka ano. Co na to naše média.

Erdogan řekl šestileté holčičce, že je dobré zemřít ve jménu Islámu. Mučednická smrt je svatá. Nemusíte se bát. Mě to nešokovalo, to je prostě Islám. Ale bojím se toho, co tato slova prezidenta tak obrovské země jako je Turecko,

12.3.2018 v 9:43 | Karma: 0 | Přečteno: 35x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Vraždění bělochů nevadí. To se nic neděje, to je v pořádku, to se může.

Parlament v JAR schválil kontroverzní zákon. Vyzval k vraždění bělochů a zabíraní jejich půdy. Co na to svět? Mlčí. Co na to naši obhájci lidských práv? Samozřejmě nic. Co by se stalo, kdyby to bylo obráceně a někdo by vyzval

8.3.2018 v 22:37 | Karma: 0 | Přečteno: 22x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Digitální stavební řízení od července bude, slíbil Bartoš. Provoz přirovnal k D1

25. dubna 2024

Ministr pro místní rozvoj Ivan Bartoš ve čtvrtek prohlásil, že digitální stavební řízení bude...

Deník Metro rozšiřuje regionální zpravodajství a zvyšuje náklad

25. dubna 2024

Deník Metro z portfolia mediální skupiny MAFRA posiluje přítomnost v regionech a zároveň zvyšuje...

Spousta obětí střelby mohla být zachráněna, řekla matka Rakušanovi

25. dubna 2024  16:02,  aktualizováno  16:50

Na jednání výboru pro bezpečnost Sněmovny kvůli snaze opozičního ANO zřídit vyšetřovací komisi k...

Podvody přesáhly pět milionů, žalobce viní pojišťováka i jeho otce lékaře

25. dubna 2024  16:23

Z pojistných podvodů s celkovou škodou přesahující pět milionů korun obžaloval krajský státní...

  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Vychovávám dítě, nebo on mě? :) Jím guláš, piju pivo, chodím na fotbal a rád koukám na holky v sukni a nechci o to příjít. Jsem 100% ateista. Křesťané mě v této zemi nechali žít, i když v  boha nevěřím, islám by mě to ale nedovolil...tím pádem jsem proti islamizaci naší země, protože chci žít svobodně a mírumilovně jako doteď, vychovávat kluka, aniž bych se bál chodit po ulici. Jsem pro Evropu svobodných a spolu obchodujících národů. Proto volím Svobodné.

Seznam rubrik