Jak dlouho bude ještě trvat, než se facebook zahalí do české vlajky?

25. 04. 2016 14:41:22
Tak se nám fejsbuk zahalil nejdříve do vlajky francouzské, poté ti stejní lidé změnili svůj profil do barev belgických. A já se ptám, kdy se fejsbuk obleče do barev naší státní vlajky? A kdo za to bude zodpovědný?

Tak je zas celej fejs zahalen do nějakých národních barev, na podporu onoho státu, kde právě vybuchla nějaká bombička. Ti lidé, kteří uctívají oběti útoků na letišti, aktivně podporují islámské přistěhovalectví...dost povrchní že...

Je suis Paris, je suis Bruxelles a fotky čůrajícího chlapečka jako symbol Bruselu. Není to málo, aby se tyto útoky neopakovali? Ti politici, kteří tak krásně a ukázkově pochodovali společně v Paříži a demonstrovali tak údajnou jednotu v boji proti islámskému terorismu a modlili se za oběti útoků, tyto vrahy ale sami do Evropy pozvali a zvou i další podobné lidi, o nichž nic nevíme. Víme jen to, že nesnáší náš způsob života. A to by nám všem mělo stačit.

Kdo bude zodpovědný za to, až budou podobné útoky v Praze? Není lepší předejít těmto událostem....

Místo trapných frází o svobodě, o toleranci, dokonce i o tom, že musíme muslimům vysvětlit jak se v Evropě žije, kurzy o chování k ženám...více co chci slyšet, co chci číst?

Evropané, už toho bylo dost, naše země jsou ohroženy. Už vás nenecháme zabíjet v ulicích našich měst. Každý muslim, kdo se nechce naučit naši řeč, bude vrácen zpátky. Každý muslim, který se nechce integrovat, bude vrácen zpátky. Každý muslim, který bude pískat na hymnu země, ve které žije, či na hymnu EU, bude vrácem. Islám bude okamžitě postaven mimo zákon, mešity budou zbourány. Každý muslim má právo na návrat do své země, kde může i nadále praktikovat své náboženství. Ale Evropa zůstane křesťanská. Ukázali jsme Vám milou tvář, vzali vás do ráje jménem Evropa z vašich polorozpadlých států, a vy jste se nám takto odměnili. Už se více nenecháme zabíjet. Už více nenecháme šikanovat a mlátit naše děti. Už více nenecháme znásilňovat naše ženy. Už více nenecháme pošlapávat práva žen, homosexuálů i zvířat. Víte dobře, kdo z vaší rodiny se zradikalizoval, ale neřekli jste nám o tom. Slavíte útoky na naše letiště jako vaši výhru. Při fotbalových utkáních pískáte na naše hymny. Znásilňujete naše ženy, týráte naše děti. Evropa říká dost. Vraťte se domů bud dobrovolně, letenky Vám zaplatíme, nebo násilím, rozhodnutí je na vás. Ale v Evropě už pro vás není místo. Naši předci proti Vám válčili, když jste na né útočili. My jsme si mysleli, že jste se změnili. Omyl. Evropa říká dost !!!!!

Toto bych chtěl slyšet....

Nebo do které další vlajky bude zahalen facebook? A kdy do českých barev?

Autor: Tomáš Bubenik | pondělí 25.4.2016 14:41 | karma článku: 0.00 | přečteno: 33x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Prokazatelně lživý titulek o spotřebitelské náladě:

Titulek Seznam Zprávy: "Blbá nálada ustupuje, Češi se cítí ekonomicky nejlépe za tři a půl roku" znamená, že autor neumí napočítat do tří (let). Důkazem jeho lživosti jsou přitom informace přímo z článku.

29.3.2024 v 9:14 | Karma článku: 28.79 | Přečteno: 501 | Diskuse

Michal Sabó

Nechte nám Mrazíka! Proč Češi stále milují Rusko a staré časy?

Česká veřejnost je rozdělena na dvě poloviny. Jedna podporuje Ukrajinu, druhá si stojí za Ruskem. Co vede lidi k hájení tyranie?

29.3.2024 v 6:45 | Karma článku: 27.20 | Přečteno: 1581 | Diskuse

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 16.72 | Přečteno: 476 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 15.55 | Přečteno: 267 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 30.05 | Přečteno: 684 | Diskuse
Počet článků 91 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1476

Vychovávám dítě, nebo on mě? :) Jím guláš, piju pivo, chodím na fotbal a rád koukám na holky v sukni a nechci o to příjít. Jsem 100% ateista. Křesťané mě v této zemi nechali žít, i když v  boha nevěřím, islám by mě to ale nedovolil...tím pádem jsem proti islamizaci naší země, protože chci žít svobodně a mírumilovně jako doteď, vychovávat kluka, aniž bych se bál chodit po ulici. Jsem pro Evropu svobodných a spolu obchodujících národů. Proto volím Svobodné.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...