Zaorálku, lidé mají strach z islámu, právě proto, že o něm mají dostatek informací.

22. 04. 2016 10:17:17
Tak nám naše elity opět tvrdí, jak je islám supr, není čeho se bát, je to náboženství míru a všichni budeme kámoši, nic se nám nikdy nestane. No, co na to říkají právě teď oběti islámského teroru v Německu, ani nechci vědět.

Říkám to od začátku krize, kdo zná islám, ví jeho historii, životopis Mohameda, tak se ho bojí a nechce ho tady. Čím víc toho totiž o islámu víte, tím víc ho tady nechcete. A snad ani nemusíte číst do hloubky ten mein kampf Korán, ani znát do detailu život toho úchyláka, hromadného vraha, nacisty, rasisty, pedofila Mohameda, stačí mít jen normální rozum, mít otevřené oči. Snad každý už musel zaregistrovat změnu nálady ve společnosti u našich západních sousedů. Obří statistika znásilňování ve Švédsku, ale i sexuální útoky ve Vídni v bazénu na desetileté chlapce. To jsou ty krásy islámu? Ty tisíce mrtvích lidí každý rok po celém světe, stovky vražedných útoků, bombové útoky v Paříži, Bruselu, Londýnu, Madridu, to je jako ten islám, to náboženství míru? O kterém my máme málo informací? Tak nám pane ministře, teda něco o něm povězte, aby jsme se ho nebáli....

Naopak, kdo o něm nic neví, žije v naprosté iluzi, tomu islám nevadí. Tak kdo z nás je blbec?

Ministr zahraničí Zaorálek, asi aby se zalíbil mašemu premiérovi, tak přímo po jeho vzoru prohlásil další perlu. Muslimové budou důležitou součástí evropské společnosti :) :) A lidé mají strach z islámu, protože nemají dostatek informací.

Zaorálku, lidé jako sem já, máme strach z islámu, právě proto, že těch informací máme až dost !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cestujeme !!!!!!!!!!!!! Já osobně například v březnu byl v Kyrgystánu, asi desekrát jsem navštívil milovanou Bosnu a Hercegovinu, kde se sami místní lidé, co chtějí žít v míru a chodit na pivo, islámu bojí. Tak nás neurážejte, že o něm níc nevíme !!!!!!!!!!! A proto se ho údajně bojíme. Když je to totálně naopak!!!!!!!!! Právě proto, že víme co islám je zač, jak skvěle funguje demokracie a práva žen v těchto společnostech, tak právě proto ho tady nechceme !!!!!!!!!!!!

A muslimáky asi už rovnou považuje náš supr ministr za součást Evropy. Lubomíre, řekni mě jedinou islámskou zemi, kde to tzv funguje na základě demokracie, píle tamních lidí, kde jsou dodržována práva zvířat a žen, kde má žena postavení rovné muži? Ne, že se tam našla náhodně ropa. Já zapoměl, že Saudská Arábie minulý měsíc ustanovila zákon, že žena má vyšší postavení než osel..konečně se ženy dočkaly....

Dále náš ministr prohlásil: Česká společnost nemá osobní zkušenost s muslimy, proto má strach. Ty....to už jinak nejde nazvat. A jakou osobní zkušenost máš na mysli? Tu, jakou mají v současné době ženy ve Švédsku a Německu, v Curychu, Salzburku, Kalmaru, Helsinkách? Díky, ale budu rád, když má žena bude o tuto zkušenost neobohacena. Opravdu budu rád, když mé dítě přijde o tuto skvělou zkušenost...

My, občané Czechie, jak nějaký vládní pablb vymyslel, máme jen dvě možnosti. Bud se smíříme s tím, že naše ženy budou znásilňovány, naše děti terorizováni, naše životy se totálně změní v peklo, kdy se bojíte i jít si koupit rohlík, nebo s tím něco začneme dělat. Maďarsko a statečný Orbán, či politická změna v Polskou jsou důkazem, že se bránit dá.

Mě opravdu zajímá, proč to ti naši politici dělají? Proč nám otevřeně lžou, že islám je supr a že my jsme ty blbci, že vlastně o islámu víme hovno, včetně exmuslimek, které si tím peklem prošli osobně.

Co všechno se ještě musí stát, aby evropští politici pochopili, že „uprchlíci“ znamenají bezpečnostní ohrožení pro celou Evropu, že islám prostě je od počátku stejný a přišel nás zničit. Co všechno se musí stát, aby Zaorálek, Sobotka a spol přestali lhát a říkat takové nesmysli a začali bránit zemi a její občany? Až opravdu vybuchne bomba v Praze? Vy, kteří to čtete a smějete se, zamyslete se nad tím, co když zrovna v době výbuchu bude někde poblíž vaše dítě? Možná, že i nějaký Pařížan se smál těm nesmyslům o zlém islámu. Přišel o dítě či ženu a už se nesměje...My, kteří se tomu snažíme předejít, jsme rasisté a xenofobové...jak smutné...Nejhorší je, že na tom mostě nebo letišti, může být v době výbuchu i moje dítě.

A že přinášíme strach :). Kolik lidí jsem svým strachem z islámu zabil? A naopak, kolik islám zabil lidí svým mírovým přístupem a láskou k lidem :) ?...

Uvědom me si, že to, co se stalo v Německu o silvestru, se může zanedlouho stát i u nás. Migrace směřující do Evropy je stále v plném proudu a hned jen tak neustane, neboť Brusel, Merkelová, Sobotka, USA, proste nikdo z vládnoucích elit nemá zájem migrační tok zastavit.

Možná, že v tom toku je někdo, kdo opravdu potřebuje naši pomoc, ale ta pomoc nesmí být na úkor naší svobody a hlavně bezpečí. Nejdříve bychom měli například pomoc našim dětem, jejichž rodiče nemají finance na léčbu, našim důchodcům, zdravotně postiženým lidem a až pak pomáhat cizím. Čí to bude vina, pane Zaorálku, Sobotko, Diensbiere, Žilková, Stropnický starší i zelený, až opravdu u nás vybuchne Karlův most třeba? I vy riskujete, že se tam bude procházet někdo z vaší rodiny...

http://www.parlamentnilisty.cz/politika/vlada/Zaoralek-na-konferenci-Akademie-ved-Lide-maji-strach-z-islamu-protoze-nemaji-dostatek-informaci-430748

Autor: Tomáš Bubenik | pátek 22.4.2016 10:17 | karma článku: 40.34 | přečteno: 1546x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Prokazatelně lživý titulek o spotřebitelské náladě:

Titulek Seznam Zprávy: "Blbá nálada ustupuje, Češi se cítí ekonomicky nejlépe za tři a půl roku" znamená, že autor neumí napočítat do tří (let). Důkazem jeho lživosti jsou přitom informace přímo z článku.

29.3.2024 v 9:14 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 21 | Diskuse

Michal Sabó

Nechte nám Mrazíka! Proč Češi stále milují Rusko a staré časy?

Česká veřejnost je rozdělena na dvě poloviny. Jedna podporuje Ukrajinu, druhá si stojí za Ruskem. Co vede lidi k hájení tyranie?

29.3.2024 v 6:45 | Karma článku: 9.26 | Přečteno: 166 | Diskuse

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 13.14 | Přečteno: 343 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 14.66 | Přečteno: 238 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 29.86 | Přečteno: 659 | Diskuse
Počet článků 91 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1476

Vychovávám dítě, nebo on mě? :) Jím guláš, piju pivo, chodím na fotbal a rád koukám na holky v sukni a nechci o to příjít. Jsem 100% ateista. Křesťané mě v této zemi nechali žít, i když v  boha nevěřím, islám by mě to ale nedovolil...tím pádem jsem proti islamizaci naší země, protože chci žít svobodně a mírumilovně jako doteď, vychovávat kluka, aniž bych se bál chodit po ulici. Jsem pro Evropu svobodných a spolu obchodujících národů. Proto volím Svobodné.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...