Lepší ovar na hradě, než Islám v zemi.

3. 07. 2017 16:48:43
Trump odstrčil premiéra Slovinska a každý rádoby intelektuál, se z toho může zbláznit. Nejsou ale důležitější věci na světě, než řešit tuto pitomost? Zaslepenost a nenávist lidí k Trumpovi či Zemanovi je už opravdu za hranicí.

Poslední měsíce se stupňuje agresivita médií vůči našemu prezidentu. Média přinesou každou maličkost, kterou náš prezident pronesl nebo udělal. Ihned poté jsou na facebooku příspěvky typu no jo, ovar, co bys chtěl od toho ovara, no je to prase, ten tam nemá co dělat, stydím se za něho atd. Stejně tak Trump, ten do někoho strčí a ihned to řeší celý facebook. Že Clintonová během kampaně zkolabovala, to museli vypátrat a světu oznámit až alternativní média. Jinak by se to ani svět nedozvěděl. Že v Kosovu vyhráli volby teroristé co zabíjeli Srby, což je miliardakrát horší věc, než že Trump do někoho strčil, to tito lidé ale neřeší....Trumpovo strčení jejich život neovlivní. Volba v Kosovu, kde vyhráli teroristé, co můžou opět otevřít střelný sud jménem Balkán do nové války ale ano. Džihádisté cítí šanci vlastnit novou zemi, jen kousek od našich hranic. To tito lidé neřeší. Těm vadí, že Trump do někoho strčil....

Ale zpátky do naší země.

Opravdu nechápu, co kdo má z hanění našeho prezidenta. Nejsem jeho příznivec, volil jsem ho z donucení, aby ta nebyl spící Rakušan Karel, co má rád uprchlíky. A pokud některý kandidát řekne jasně stop islamizaci, budu volit jeho než Zemana. Ale zatím všichni kandidáti jsou naprostí multikulturní šílenci...Ano, Zeman mě občas rozesměje, jeho fotky z jeho jachty na rybníku jsou opravdu krásné. Myšleno ironicky. Ale psát, že dělá jen ostudu, je to ovar....proč bych to psal....

Vy, co to píšete, že nám Zeman dělá ostudu, že jsme celému světu pro smích....Můžete mě odpovědět, jak tráví dovolenou třeba prezident Slovinska? Nemá třeba podobné fotky prezident Chorvatska? Kde naposledy byl král Belgie? Jak se jmenuje premiér Portugalska? S kým se naposledy setkal král Španělska? Kde se právě vyskytuje premiér Rumunska? Jak se jmenuje prezident Bulharska? Kdo je prezident Estonska? Kde bydlí prezident Litvy?

Tak jak vy znáte tyto odpovědi, tak tak stejně, znají lidé po celém světě našeho prezidenta.....Proto psát, že nám dělá jen ostudu, je naprostá pitomost, které se jen směji.

Až pojedu do Bulharska, Chorvatska, Portugalska a já nevím kam, a tam všude mě budou říkat, že nás prezident udělal toto, byl támhle, je to alkoholik, tak pak se nad tím zamyslím. Ale dokud mě v těchto zemích budou říkat, Pavel Nedvěd to byl fotbalista, a vy jste to Československo, tak se těmto kecům o naší ostudě musím jen smát.

Mimojiné, náš prezident má dobré vztahy s Čínou, Ruskem i USA, který další prezident to může říct?....

Proto mám radši ovara na hradě, než aby tam byl Karel. Osobně nevím, jak by který prezident ovlivnil můj ekonomický život, zda bych měl víc peněz, kdyby tam byl Karel atd. Dle mě ne, ale nejsem ekonom. Ale vím jednu věc, kdyby tam seděl Karel, tak teď už v Praze vybuchují bomby islámských fanatiků. Proto než napíšete blbost zas ten ovar, se nad tím hluboce zamyslete....

Opravdu se za svého prezidenta nestydím. Protože ho v Evropě a na světě stejně nikdo nezná. Jak se jmenuje prezident Estonska?.....

Autor: Tomáš Bubenik | pondělí 3.7.2017 16:48 | karma článku: 6.79 | přečteno: 87x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Michal Sabó

Nechte nám Mrazíka! Proč Češi stále milují Rusko a staré časy?

Česká veřejnost je rozdělena na dvě poloviny. Jedna podporuje Ukrajinu, druhá si stojí za Ruskem. Co vede lidi k hájení tyranie?

29.3.2024 v 6:45 | Karma článku: 8.77 | Přečteno: 148 | Diskuse

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 12.82 | Přečteno: 336 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 14.66 | Přečteno: 237 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 29.77 | Přečteno: 654 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.27 | Přečteno: 530 | Diskuse
Počet článků 91 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1476

Vychovávám dítě, nebo on mě? :) Jím guláš, piju pivo, chodím na fotbal a rád koukám na holky v sukni a nechci o to příjít. Jsem 100% ateista. Křesťané mě v této zemi nechali žít, i když v  boha nevěřím, islám by mě to ale nedovolil...tím pádem jsem proti islamizaci naší země, protože chci žít svobodně a mírumilovně jako doteď, vychovávat kluka, aniž bych se bál chodit po ulici. Jsem pro Evropu svobodných a spolu obchodujících národů. Proto volím Svobodné.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...