Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zase nějaký samozvaný mluvčí jakýchsi 90 % národa? Zajímavé je, že většina lidí z mého okolí sice třebas má i kritické názory na migraci, ale s individuy typu BPI nebo Lidinský nebo Bartoš nechce mít nic společného. Ony ty preference mluví celkem jasně. Ale pořád se utěšujte, jak těch 90 % stojí za vámi. Oni diskutéři na iDNESu jsou dost specifická skupina a rozhodně neodpovídají rozložení volebních preferencí. Vámi nenáviděná strana zelených má asi tak stejné preference jako vy.

6 21
možnosti
EP

" většina lidí z mého okolí" opravdu statisticky vypovídající. Chcete snad popřít, že drtivá většina občanů je proti islámu masové imigraci a multikulturalismu? Po těch desítkách průzkumů?

0 0
možnosti
JH

Je to jako když nějaký rozjívený mladík, po tancovačce, sedne do auta a na cestě domů se rozmlátí na s....-. Většina lidí jeho jednání odsoudí jako sebezničující blbost a dodají, ještěže s sebou nevzal někoho jiného. V podstatě to bylo jeho právo volby a že zabil pouze sebe je líto jen jeho rodičům. To je rozjívený mladík, který nemá žádný vliv na chod společnosti, jelikož jeho jednání bude kopírovat zas jen další jemu podobný. U premiéra je to něco naprosto jiného. V soukromí může mít názor jakýkoliv, třeba že se vzdá zdravého úsudku, zničí sám sebe v naivním, ideologickém  přesvědčení a vezme s sebou, do propasti islamizované Evropy, celý národ. Ti, kteří by s ním do takového ideologického, dopravního prostředku nasedli by byli oprávněně považováni za kandidáty na Darwinovu cenu. Pokud by premiér měl takový názor pouze ve svém nejintimnějším soukromí, je již velmi špatně, natož prezentuje-li jej v oficiálních prohlášeních coby nejvyšší představitel výkonné moci. Zjevně mu vůbec nedošlo, že jeho funkce byla původně ustanovena jako služba a čest reprezentovat většinu občanů, kterou získal v demokratických volbách. Od voleb se může celková situace diametrálně změnit, sliby, kterými přesvědčil své voliče přestávají být prioritou, priority jsou jiné a i jeho voliči chtějí po něm, aby na aktuální problémy a otázky reagoval aktuálně a adekvátně. Pokud si není jistý, zda má mandát na prezentaci názorů svých voličů, potažmo všech občanů, nechť nechá vypsat referendum a bude mít jasno.

15 1
možnosti
MN

Především, Sobotka je politik uměle vypěstovaný v politickém skleníku a nadále v tomto uzavřeném světě žije, nikdy se nemusel starat o své živobytí v "terénu".

Kolikrát během své funkce byl Sobotka, tak jako Zeman, mezi obyčejnými lidmi, aby slyšel jejich názory a odpovídal na jejich dotazy? Momentálně je premier obklopený farizeji, kteří mu obdivně poklepávají po rameni za to, že ze sebe odvážně vytlačil sousloví "xenofobní sekta". Mezi nimi je hrdina.

Sobotka a jemu podobní "humanisté" tvrdí, že si u nás budeme muset zvyknout na to, že domácími zvířaty budou nadále kromě psů a koček i šimpanzi. Když budeme trpěliví a budeme si s nima povídat, tak snad přestanou skákat po bytě a všechno shazovat a když do tohoto projektu vlejeme ještě pár miliard, tak určitě naučíme tyto šimpanzy i chodit čůrat na píseček.

34 1
možnosti
AK

Vzpomínám si, že Sobotka šel mezi lidi, tehdy dostal jednu pravou českou facku a pak půl roku nosil krunýř na krku;-D

10 1
možnosti

pane Bubeníku,

bát se islámu není nacismus. Bát se muslimů není trestné.

Vyzývat k zabíjení muslimů a k jejich zavírání do koncentráků, to už je obdobou nacismu a je to trestné. Pokud schvalujete zavírání muslimu do koncentráků, jak to navrhuje doc. Konvička, pak jste jako člen této neonacistické a rasistické sekty jménem BPI trestně stíhatelný.

Já se bojím cikánů, což trestné není. Pokud budu ale hlásat, že chci zavírat cikány do koncentráků, založím Blok proti Cikánům, pak už trestně stíhatelný budu.

Pocházím z židovské rodiny a jsem velice háklivý na projevy jakékoli formy nacismu. A jsem narozdíl od Vás schopen rozlišovat mezi nenávistí (která není trestná) a šířením nenávisti a výzvami k likvidaci nenáviděných (které trestné je).

10 17
možnosti
RM

Pane Šejna, všechno špatně ....

My ( Blok proti islámu ) se islámu nebojíme. My víme, že bude-li mít stát vůli, může ho zastavit. Vzorem nám může být Izrael - 6 milionový státeček, v moři antisemitismu a islámské nenávisti, kde žijí hrdí a svobodní lidé. Dokonce i muslimové.

Doc. Konvička NIKDY nevyzýval k zabíjení a koncentrákům :

- "až vyhrajeme volby, nameleme muslimy do masokostní moučky" - je snad každému jasné, že se jedná o nadsázku. Když Zeman v 90. letech prohlásil, že až ČSSD vyhraje volby, tak si bude vázat stranické legitimace do kůže členů ODS, ani na minutu jsem se o svou kůži nebál ( co by ODSák ).

- koncentráky pro muslimy opravdu budou. Až vybouchne ještě pár muslimů, až rozjedou džihád v Německu, věřte tomu nebo ne, ale bude je tam internovat klidně i mutti Merkel. Jen se to nebude jmenovat "koncetrák", ale třeba "hot spot". Ty se již staví na hranicích EU.

- My ( Blok proti islámu ) nemáme nic proti muslimům, chápeme je jako OBĚTI islámu ( muslimské ženy, homosexuálové, děti, šiité, ... ). Cikánem se člověk narodí a nic s tím nemůže udělat, muslimem se mohu stát ještě dneska odpoledne a zítra už mohu nebýt muslimem. Mě jsou Cikáni veskrze sympatičtí, ale pokud si založí nějaké Cikánské náboženství, budou hlásat že cikánismus musí ovládnout svět, že kdo nekrade bude potrestán usedknutím ruky, že my necikáni (gadžové) jsme morálně pokleslí a proti Bohu tak budu s plnou vervou brojit proti cikánismu :-)

22 3
možnosti
RM

Každý národ má takovou vládu, kterou si zaslouží. Když si Češi jsou schopní zvolit :

Sobotku - přestože bylo úplně jasné, že je to havloidní sluníčko

senátora Meziana - i když každý věděl, že je to muslim

Dienstbiera - i když jsme věděli, že je to Američan, lídr neomarxistické části ČSSD

Babiše - i když bylo známo, že nemá vůbec žádné idee (program), že mu jde jen o dotace a dojení rozpočtu

Bělobrádka - i když je to lidovecký slizký had, který klidně zítra konvertuje k islámu, jen když bude ve vládě

Schwarzemberga - i když se ví, že je to Zelený fanatik, který chce zničit náš způsob života a stvořit nového člověka

všechny komunisty - i když oni tu s "novým člvěkem" experimentovali 40 let

a koneckonců i tu ODS, která se rozhodla, že bude bojovat proti komunismu a Rusku v roce 2015

24 3
možnosti
HF

To víte... Hlavně, když se zruší poplatky u doktora a dostanou koblihu zadarmo. Na to lidi bohužel dost slyší...Rv

12 2
možnosti
JS

Sobotka tancuje jak EU píská. Sobotka je vynikající tanečník. Jeho nejoblíbenější disciplína je orientální tanec. V orientálním tanci se střídá několik základních figur, které se pak různě kombinují. V tanci na sebe plynně navazují, aby tanec nevypadal jako cvičení aerobiku. Celkový vzhled tance se může u různých stylů dosti lišit. Jednou je spíše vlnivý a pomalý, jindy rychlý a třesavý. U orientálního tance je velmi významná osobnost tanečnika, jež se v tanci odráží. Důležitý je také výraz a mimika, která tanci dodává na svěžesti, energičnosti a je jeho nedílnou součástí. Na tanečnikovi by mělo být vidět, že ho tanec baví, má z něj radost a všechny pohyby jsou pro něj přirozené.

Pro začátečníka bývá často obtížné provést některé prvky, protože tělo je ještě ztuhlé a nepoddajné. Po cca 3-4 měsících se ale svaly začínají postupně protahovat a uvolňovat a tanečník si už nepřipadá tolik neohrabané. Největší satisfakcí je pak radost z improvizovaného tance, kdy si muž tančí podle své momentální nálady a pocitů.  ;-D;-D;-D

15 5
možnosti
VR

No tak chce potěšit svoji paničku Merkelovou.

0 0
možnosti
TN

Co ten Sobotka řekl?

0 0
možnosti
AK

Sobotka je čím dál ubožejší, ale tím svým posledním prohlášením hodně přestřelil, doufám,  že mu to bude řádně připomínáno před volbami.

25 2
možnosti

Tak to doufám také, že Sobotkovi bude připomenuto, jak se odmítl populisticky přidat ke xenofobní sektě, která navrhuje zavírat lidi do koncentráků za jejich náboženské vyznání.

A také doufám, že před prezidentskými volbami bude Zemanovi připomenuto, jaké rasistické hnutí svou účastí na Albertově podpořil.

4 7
možnosti
PV

Absolutně není, co dodat, podepisuji, neb je to výstižné a popisuje situaci kolem jednoho slizkého hada.

KarmaR^

21 2
možnosti
VJ

Ale no tak, on to tak nemyslel, je to jenom klasický pokrytec.

1 1
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Vychovávám dítě, nebo on mě? :) Jím guláš, piju pivo, chodím na fotbal a rád koukám na holky v sukni a nechci o to příjít. Jsem 100% ateista. Křesťané mě v této zemi nechali žít, i když v  boha nevěřím, islám by mě to ale nedovolil...tím pádem jsem proti islamizaci naší země, protože chci žít svobodně a mírumilovně jako doteď, vychovávat kluka, aniž bych se bál chodit po ulici. Jsem pro Evropu svobodných a spolu obchodujících národů. Proto volím Svobodné.

Seznam rubrik