Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sobotka a poctivy clovek? proboha, ten Sobotka je nejhorsi tunelar v historii CR. Prectete si clanky Sobotka a Pokorny a jejich privatizace nekolika firem.

Jinak s Vami souhlasim. R^

0 0
možnosti

Bohužel dnes nejvíce za národ mluví ten rozporuplný Zeman co prá rozděluje národ (ano, rozděluje jej na 90% občanů vs.  fantazírující pražský kavárenský výtěr a některé humanitní učitele z VŠ).

Fantazírující Kárl už ani neumí vnímat realitu a selským rozumem dovodit co který čin způsobí. Bohouš se ze všech sil snaží být až hyperkorektní, protože komu se EU nelíbí vystoupit nemůže, ale mašíruje před soud za rozdmýchávání nenávist a xenofobii.

1 0
možnosti

Také jsem proti neřízené imigraci stovek tisíc  lidí odkudkoli a řízenému přerozdělování těchto lidí jako diktát solidarizmu. Zároveň jsem proti tomu obskurnímu sdružení ivčrn tvořeného  zoufalci, rusofily a komouši, kteří jsou zaštítěni Okamurou a Úsvitem. Toto fakt ne. Naopak oceňuji vládu, která  problém řeší s přehledem a klidem. Bez každodenních spasitelských výkřiků. [>-]R^

0 2
možnosti
Foto

Přesně popsáno, profesionální kecal, který se chce jen zalíbit EU.

Karma R^

5 0
možnosti
Foto

Přesně popsáno, Sobotka je profesionální kecal, který se chce pouze zalíbit EU.

Karma

0 0
možnosti

Tak pamatuju časy, kdy se blbec za to , že je blbej styděl;-DR^!  Motivovalo ho to blbcem nebýt a vymanit se z té přitroublé partičky.

Ale to bylo těsně po revoluci. Po 40 letech houfování se v hejnu pitomců. Dnes zas to teplo hejna s vyfabulovaným pocitem důležitosti a bezpečí láká víc než svoboda a odpovědnost. No už Demokritos říkal: Nerozumní nabývají rozumu neštěstím.

4 0
možnosti

Podle posledního průzkumu voleb měla BPI(respektive Úsvit) 3%, osobně bych řekl, že to ještě kleslo. Pan docent také rád opakovně mluví o tom, jak ve volbách všechny dosavadní strany se budou prát o těch posledních 15% voličů, zatímco za ním nesjpíše pujde ten 85% zbytek. Dle Vás za Vámi je dokonce ještě více - 90%. Jestli tady někdo nevnímá realitu, pak je to těžce právě BPI.

6 4
možnosti
Foto

myšleno ze 90% naroda nema rado islam a boji se ho...jak to bude u voleb uvidime..kazdopadne kdyz, nebo mozna lepsi napsat az. protze to uz je jen otazcka casu... bouchne v praze bomba..koho budete volit vy? nebo az nozem islamisty zemre vase dite, komu budete davat vinu?..jen sam sobe?...neni lepsi tomu predejit?...

11 1
možnosti

Luxusní-díky za článek..Dlouho jsem se tam nebavil a zároveň neměl husí kůži.

3 2
možnosti

Nechápu, o čem se furt debatuje! Islám je středověká fašistická diktatura a porušuje listinu práv a svobod v mnoha bodech, tak JAK TO, že ještě nebyl zákonem zakázaný?! A ten, kdo toto nedokáže pochopit, nemá v parlamentu co pohledávat, protože pak může jenom své vlasti škodit! Někteří "experti" v parlamentu mají plnou hubu řečí o tom, "jak je národ xenofobní a rasistický", ale už jim nedochází, že kdyby dělali poctivě svou práci, jak mají a za kterou jsou svými voliči placeni - tak by nemusel být ani BPI, ani další skupiny takvaných "xenofobů" a "rasistů"! Je to tak, vážení poslanci - jen díky vašemu lajdáctví, záměrné neznalosti, zaprodávání se a schválně opomíjeným skutečnostem národ "hnědne"! A nedivte se, lidi toho mají plné zuby a nechtějí si furt nechat kálet na hlavu! Něco si vybudovali, chtějí, aby jejich rodiny byly v klidu, ale vy si tady klidně začnete prosazovat "imigranty" a když už vidíte, že se lidi naštvou, tak jim chcete cenzurovat svobodu slova a dokonce už přemýšlíte o změně shromaždovacího práva??!

Dávno měly být hranice uzavřeny a jasně jste měli odmítnout kvóty. A když už někoho brát, tak maximálně ženy, děti, staré lidi. TOTO říká drtivá většina těch "hnědých xenofobů a rasistů"! A když vám ti samí lidé říkali před pár měsíci, že mezi "imigranty" je spousta bývalých IS-manů, tak jste se smáli a že prej "je to hysterie". Bohužel se potvrdilo, že ti "hnědí xenofobové a náckové" měli pravdu... Ptám se tedy - KOLIKRÁT ještě musí mít tito "xenofobové a náckové" pravdu, aby se vám konečně rozsvítilo v makovici???!!

Ohledně Konvičky - nevím, kdo z vás dostal ten super nápad, že ho budete ostrakizovat a dělat z něj kriminálníka, ale jedno je jisté - tímto jste si akorát uzavřeli u příštích voleb své šance na zvolení, naštvali jste lidi neskutečně a jen se modlete, abyste to vůbec ustáli do konce volebního období. Navíc - Konvička má te´d takovou reklamu a takovou podporu lidí, o jaké se mu ani nesnilo. Takže jenom houšť, vy "experti" :o))

27 2
možnosti

"Nechápu, o čem se furt debatuje! Islám je středověká fašistická diktatura a porušuje listinu práv a svobod v mnoha bodech, tak JAK TO, že ještě nebyl zákonem zakázaný?!" Ano - JAK TO? Co třeba kvůli tomu, že očividně neporušuje Listinu základních práv a svobod, PROTO není muslimská obec a islám u nás zakázana? Hm? Toho si je mimochodem dobře vědom i pan Konvička, který takto hecuje lidi - zeptejte se sám sebe, když si myslíte, že je to tak zřejmé, že islám porušuje onu Listinu, proč doteď po těch nekonečných žvástech pana docenta, proč doteď od něj nevzešla žaloba na muslimskou obec a islám k soudu? Protože ví, že by jeho obvinění odmítli jako lichá, čímž by mu vzali vítr z plachet v jeho strašení a démonizování muslimů, o což mu ale jde, aby dostal poslanecké křeslo.

7 11
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Vychovávám dítě, nebo on mě? :) Jím guláš, piju pivo, chodím na fotbal a rád koukám na holky v sukni a nechci o to příjít. Jsem 100% ateista. Křesťané mě v této zemi nechali žít, i když v  boha nevěřím, islám by mě to ale nedovolil...tím pádem jsem proti islamizaci naší země, protože chci žít svobodně a mírumilovně jako doteď, vychovávat kluka, aniž bych se bál chodit po ulici. Jsem pro Evropu svobodných a spolu obchodujících národů. Proto volím Svobodné.

Seznam rubrik